Gorilla Menyanyi? Belum Tengok Gelagat Member- Member Dia Lagi..Seyes Kelakar Wei! – OHBULAN!











Siapa yang lahir zaman 90-an mesti korang selalu tengok rancangan the funniest animal kan? Kelakar tengok gelagat haiwan-haiwan yang sangat lucu ni.

Tapi kali ni kami nak kongsikan beberapa lagi haiwan yang boleh dikategorikan hebat juga suara diorang ni.. Jom usher sikit..

Wah! Tak sangka rupanya gorilla yang korang sangkakan buas tu rupanya sangat soft spoken. Feeling habis menyanyi..

Serlahkan bakat terpendam katanya..tapi memang terbaik la, sekali dia hentak gegar pentas dibuatnya. Kelakar habis ni..

Kalau ni dikategorikan sebagai kecil-kecil cili padi..suara tak nak kalah..tapi genre apa dia nyanyi ni? Macam biasa dengar..

Ha! Ingat korang je boleh rap ke? Sekali dia buka langkah korang mampu tercengang tau.

Comel memang comel, tapi gelagat diorang ni buat korang tercengang juga la..

Jom sertai peraduan mudah dan menang hadiah menarik daripada United International Pictures. Ikut langkah mudah dan menang, tapi jangan ingat mudah sangat tau.

Langkah 1 : Rakam Video menyanyi berdurasi 30 Saat hingga 1 minit bersama haiwan peliharaan korang.

Langkah 2 : Hantarkan video anda di Facebook OHBULAN! berserta caption paling kreatif dan tag pada rakan-rakan korang.

Langkah 3 : Jangan lupa #SING2016 #KarokOHBULAN2016

3 Pemenang bertuah bakal menerima hadiah berupa sepasang tiket menonton Filem SING serta hadiah seperti botol air, key chain, serta set barangan alat tulis.

Antara hadiah-hadiah comel untuk rebutan korang!

Sila hantarkan penyertaan korang selewat-lewatnya sebelum 28 Nov ini tau. Kitorang akan pilih video paling KREATIF dan Kelakar..Selamat mencuba!

(OHBULAN)

[4329974]

Facebook Comments