Kumpulan Korea BIG BANG Terjah Pawagam Di Malaysia! Siapa Nak Tiket! #BIGBANGLOVERS – OHBULAN!




BIG BANG lovers sekalian! ini ada berita baik buat korang, sebab kami nak bagi tiket menonton BIG BANG MADE. Wow! bestnya dapat tiket free.

Jadi macam mana nak menang tiket daripada kitorang? Cepat-cepat sebelum tiket habis diambil orang…

Memasuki tahun kesepuluh ni kumpulan korea yang sangat terkenal dengan lagu-lagu berundurkan dance ni banyak memberi pengaruh terhadap peminatnya di Malaysia.

Disebabkan mendapat sambutan hangat terhadap konsert dan muat turun lagu, BIG BANG nak bagi semua peminat hadiah yang cukup bernilai iaitu sebuah filem yang menceritakan segala apa yang berlaku di belakang tabir dan sesi temu bual yang tak pernah kita semua tahu.

So macam mana nak menang tiket menyaksikan gelagat dan aksi-aksi kumpulan BIG BANG ni korang boleh ikut langkah mudah di bawah ni:

1- Like post di Facebook OHBULAN!

2-Tag 4 rakan korang yang gila KPOP

3- Share

Ha! mudah je kan? So cepat-cepat dapatkan tiket korang tu. Sebelum tu apa kata korang tengok trailer BIG BANG MADE ni.

Share the post “Kumpulan Korea BIG BANG Terjah Pawagam Di Malaysia! Siapa Nak Tiket! #BIGBANGLOVERS”

(OHBULAN)

[3766988]

Facebook Comments